Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 301

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 315

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 315

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 316
GoPass kártya száma:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 319

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 322
Elérhető pontok száma:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 331
Elérhető kredit:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 334
Az aktuális szezonban lesíelt kilométerek:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 337
Best offer guarantee
Érkezés
Indulás
Felnőttek (12+ év)
Junior (6-11 év)
Gyerekek (0-5 év)

MIROSLAV DONUTIL LAKOSZTÁLY

A 305-ös lakosztály Miroslav Donutil cseh színésznek és humoristának szentelték. Pályafutása során számos olyan ismert filmben és tévésorozatban játszott, amelyeket generációk ismerhettek meg. A leghíresebbek közé tartozik a Pelíšky, a Černí baroni, a Doktor Martin és a Román pro muže, amelyet a Magas-Tátrában forgattak. A közelmúltban olyan filmekben játszott főszerepet, mint a 2021-ben bemutatásra kerülő A madarak atlasza.


DANIEL HEVIER CSALÁDI SZOBA

A 213-as számú Deluxe családi szobát a híres szlovák költőnek, lírikusnak, regényírónak és művésznek, Daniel Heviernek ajánljuk. Legendássá váltak dalai, amelyeket a jól ismert Team együttesnek írt, amelynek énekese Palo Habera volt. Emellett több mint 30 éve ír verseket és prózát gyerekeknek és fiataloknak, valamint képeket is fest.

Családi szobájában gyermekirodalmat, a Team együttes számára írt dalok listáját, valamint a híres Severanka című daluk kottáját és szövegét is megtalál. A kanapé fölött a Tátrát ábrázoló festménye, Daniel általános iskola 9. osztályos bizonyítványa és gyermekkori portréja lóg.


EMÍLIA VÁŠÁRYOVÁ LAKOSZTÁLY

A 221. lakosztályt a nagyszerű hölgynek és karizmatikus színésznőnek - Emilia Vassáryová - ajánljuk. Élete során több mint száz karaktert alakított. A szlovák filmművészet egyik legromantikusabb filmje, a Rézsútos torony a gyönyörű tátrai táj közepén született.

VLASTA BURIAN LAKOSZTÁLY

A 105-ös számú lakosztályt a Tátra szenvedélyes szerelmeséről, Vlasta Burianról kapta a nevét. A komikusok királya, a cseh humor és filmvígjátékok atyja hűséges vendége volt a Grandhotelnek. Szenvedélyes sportemberként nem hagyta ki a lehetőséget, hogy a Tátrában való tartózkodása alatt megmássza a Zbojnícka Chata hegyet.

DANA ÉS EMIL ZÁTOPEK LAKOSZTÁLY

A 121-es számú lakosztály a jelentős sportlegendáknak - Dana és Emil Zátopek - van szentelve. Emil Zátopek úr és Emil Zátopekné olimpiai bajnokként, világbajnokként, címek, rekordok és egyéb kitüntetések és díjak birtokosaként írta be magát a sporttörténelembe. Emil Zátopek elsősorban szenvedélyes "evőként" írta be magát a szálloda történelmébe.

LUCIE BÍLÁ LAKOSZTÁLY

A 205-ös lakosztályt Lucie Bílá cseh pop- és musicalénekesnőnek és színésznőnek szentelték. Közvetlenségének, humorának és a rászorulók megsegítésére való hajlamának köszönhetően nemcsak hazájában, hanem Szlovákiában is az egyik legnépszerűbb személyiség. A rangos díjak többszörös nyertese már korábban is megtisztelte látogatásával a Grandhotelt.