Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 301

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 315

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 315

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 316
GoPass kártya száma:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 319

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 322
Elérhető pontok száma:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 331
Elérhető kredit:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 334
Az aktuális szezonban lesíelt kilométerek:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 337
utazási információk:

Csapatépítés

Hagyja magát elcsábítani a Magas-Tátra, a világ legkisebb hegységének egyedülálló földrajzi elhelyezkedése miatt, amely az olasz Dolomitokhoz hasonló látványos tájat és kilátást kínál. Jutalmazza meg barátait, kollégáit vagy alkalmazottait, és kényeztesse őket egy személyre szabott hegyi élménnyel a Grandhotel Praha**** és a Magas-Tátra üdülőhelyen.


szállás Slavkovský csúcs alatt
nem hagyományos csapatépítő tevékenységek
kilométernyi sípálya
felvonós kirándulások
felvonós utazások

Kerékpározás


A Magas-Tátrában tett kirándulást kerékpározással is fel lehet frissíteni. Jöjjön és sportoljon, és hódítsa meg a gyönyörű szlovákiai kilátást a csúcsokra, hegyekre, völgyekre, tavakra és erdőkre a kerékpár nyergéből. Nem kell otthonról vinni a kerékpárokat, a Tatry Motion kényelmesen bérbe adja azokat. Hozza ki a legtöbbet a napjából, és tekerjen kerékpárúton minőségi kerékpárokkal, kedvező áron.


Túrázás


A TANAP területén mintegy 600 km kijelölt útvonal található, amely a Magas-Tátra legérdekesebb helyeihez vezeti a túrázókat. A völgyeken átvezető túraútvonalak lehetővé teszik a tátrai hütték megmászását, néhány nehéz és kevésbé igényes tátrai csúcs megmászását, valamint a tátrai nyergeken való átkelést.


Kirándulás Hrebienok-ra


Utazzon fel kényelmesen a Hrebienok-ra felvonóval 7 perc alatt vagy gyalog kevesebb mint egy óra alatt 1285 m tengerszint feletti magasságba, és ismerje meg a tátrai természet szépségét. Hrebienok számos túraútvonal kiindulópontja és vonzó célpontja a Magas-Tátra látogatóinak.


Hegyi járgányok


A hegyi járgányok nem motorizált triciklik, amelyek adrenalinos szórakozást nyújthatnak mindenkinek. Az első sportos triciklit Josef Jessberger bajor mérnök tervezte. Ma a világ alpesi üdülőhelyeinek népszerű nyári szabadtéri attrakciója, amelyet minden generáció számára terveztek. A hegyi járgányok vagy mountaincarts bármilyen terepen (terepen, erdei úton és sípályán) vezethetők, mindössze kedvező, esőmentes időjárásra van szükség. Ez a szórakoztató tevékenység biztonságos és alkalmazkodó minden sofőr számára, még a kezdők számára is.


Zene Pub & Humno Étterem


A Music Pub & Restaurant Humno stílusos helyet kínál rendezvényének, legyen szó akár képzésről, vállalati rendezvényről vagy tematikus partiról. Egy Cadillac Escalade fog lógni a feje fölött az előadása alatt, és a klasszikus pulpitust lecserélheti egy csörgőfogóra, amelyről a beszédét tarthatja. A hivatalos teendők után nem kell sehova sem költöznöd, szórakozz közvetlenül a Humno-ban. Ez a modern pajta a legmagasabb minőségű hangrendszerrel rendelkezik, és mindent biztosít, amire egy nagyszerű céges bulihoz szüksége van. Jöjjön el, és élvezze a kulináris élményeket és a nagyszerű szórakozást közvetlenül a Tatranská Lomnica felvonó völgyállomása alatt, a Lomnici-csúcsra néző kilátással.


Kapcsolat és helyszín

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi gondoskodunk Önről.

Céges rendezvényt vagy konferenciát tervez? Töltse ki kötelezettség nélküli űrlapunkat, és mi az Ön igényeinek megfelelő, személyre szabott ajánlatot készítünk.


Vagy lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a event@tmr.sk címen.

Tatranská Lomnica 8

Vysoké Tatry, 059 60

Szlovákia