Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 301

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 315

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 315

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 316
GoPass kártya száma:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 319

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 322
Elérhető pontok száma:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 331
Elérhető kredit:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 334
Az aktuális szezonban lesíelt kilométerek:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 337
Best offer guarantee
Érkezés
Indulás
Felnőttek (12+ év)
Junior (6-11 év)
Gyerekek (0-5 év)
utazási információk:

Ismerős arcok nálunk

Híres arcok és művészek, akiket a színpadról vagy a televízió képernyőjéről ismerhet, rendszeresen élvezik vendégeinkkel együtt a Tri Studničky által kínált nyugalmat. Örülünk, hogy szállodánk egy olyan hely lett, ahol feltöltődhetnek energiával és erővel. A nyugalom oázisának érzését a bonsai gyűjtemény teszi teljessé, amelyet a szállodánkba tartózkodásuk emlékére hoznak magukkal. 

Nagyon kellemes, nagyon meghitt hangulatú, és ez a legvonzóbb benne. A Magas-Tátrát és az Alacsony-Tátrát teljes lelkemmel szeretem, amit ki lehet használni. Egész életemben szerettem ide járni - ide jártam édesanyámmal, ide jártam az első feleségemmel, Szonjával. Ezek a legszebb látnivalók, most, amikor erről beszélek, könnybe lábad a szemem. 

Richard Müller, szlovák énekes és zeneszerző 

Szeretem a Tri Studničky Hotelt. Engem mindig a kapcsolatok érdekelnek a legjobban, ezért azonnal megtetszett a barátságos és segítőkész személyzet. Tetszik, hogy az előcsarnoktól a szobákig hangulatos. A szálloda belseje elbűvölő, és tökéletesen illeszkedik a környező természetbe. Egy szép és kényelmes lakosztályban szálltunk meg. Wellness mániás vagyok, és a Tri Studničky Hotelben található valóban a nyugalom oázisa. A Demänovka patak helyettesíti a hűsítő medencét, ez egy élmény. Ajánlom a szaunamasszázst, a finom ételeket és a környékbeli sétákat is.  

Bibiana Ondrejková, szlovák színésznő és műsorvezető. 

Az első benyomások nagyon kellemesek voltak, mert szeretem a követ és a természetes anyagokat. Nagyon elbűvölt a lobby, amely kellemes és hangulatos, gyönyörű domináns kandallóval. Ideális környezet egy jó síelés vagy túrázás után a szabadidő eltöltésére. A gasztronómia zseniális, nagy ínyenc vagyok, és jól bejött. Csodálatos kikapcsolódásban volt részem a szálloda wellness részlegében, egy képzett masszőr által végzett masszázs után úgy éreztem magam, mintha újjászülettem volna. Rendkívül elégedett vagyok.  

Andrea ,,Karny" Karnasová, szlovák színésznő 

Nagyon kellemes. Szeretem a természetes, minőségi anyagokat, mint a fa, kő, réz...és általában a természetet, a zöldet és az állatokat. Az első pillanattól kezdve, ami nekem személy szerint nagyon fontos, jól éreztem magam itt. Akár a feng shui, a zen, vagy bármi más miatt, az első érzésem tényleg csodálatos... 

Eva Vacvalová, színésznő, műsorvezető, humorista 

Köszönöm a lehetőséget, hogy a Hotel Tri Studničky-ban pihenhettem. Nagyon jól éreztem magam itt, és csodálatosan ellazultam. Egyetlen "osztrák" szálloda sem ér fel az önökével. Imádok itt lenni!  

Zuzana Šebová, szlovák színésznő