Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 301

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 315

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 315

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 316
GoPass kártya száma:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 319

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 322
Elérhető pontok száma:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 331
Elérhető kredit:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 334
Az aktuális szezonban lesíelt kilométerek:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 337
utazási információk:

Csapatépítések

Jutalmazza meg csapatát egy tartózkodással az Alacsony-Tátra gyönyörű környezetében, fedezze fel a harmóniát és töltődjön fel az első síbarát szállodában Jasná egész évben nyitva tartó üdülőhelyén. A Szlovákia legnagyobb síközpontjában, Jasná-ban való síelés és a nyári túrázás mellett számos érdekes tippünk van az Ön számára, hogy még élvezetesebbé tegye az itt tartózkodását. Jutalmazza meg barátait, kollégáit vagy munkatársait, és kényeztesse őket a Tri Studničky szállodával pontosan az Ön kívánságai szerint összeállított élményhegyekkel. 

Jasná, Demänovská dolina
mountains
kilometres of ski pistes
cableway trips
a variety of tourist trails
party
cocktail
gastronomy

Kerékpározás 

Jasná optimális feltételeket biztosít a kerékpározás minden kedvelőjének. A környéken minden nehézségi fokozatú kerékpárutak találhatók. Béreljen Ebike-ot vagy kerékpárt, és fedezze fel Liptó szépségeit egy kényelmes e-bike- vagy kerékpárút során. Liptó számos gyönyörű helyet és zugot kínál látogatóinak, és ezek felfedezése kerékpárral praktikus és jótékony hatással van az egészségre. Jöjjön és próbálja ki a nyári szezon slágerét, és tegyen egy kirándulást egy e-bike-on vagy kerékpáron. 

Túrázás 

Friss levegő, hegyi nap, kikapcsolódás és Szlovákia legszebb túrái. Chopok nyáron a buja zöldellő oázissá változik. A mintegy 100 km hosszú hegygerinc kitárja karjait, és túraútvonalak kusza szövevényében vonzza a kíváncsi látogatókat. Induljon az Alacsony-Tátra legnagyobb természetes tavánál, a Verbici-tónál (Vrbické pleso) és csak Önön múlik, melyik nehézségi fokozatú útvonalat választja a továbbiakban, a gerincutat az Alacsony-Tátra legmagasabb csúcsára, a Gyömbér-re (szlov. Ďumbier: 2043 m tengerszint feletti magasság) vagy egy családi sétát a Demänovská-völgy tanösvényen. Az üdülőhelyen a nyári szezonban is lehetőség van arra, hogy a Chopok északi és déli oldaláról funitellel néhány perc alatt fel lehessen lovagolni a Chopok csúcsára. 

Hegyi kocsik 

A hegyi kocsik vagy „mountain cars” nem motorizált triciklik, amelyek mindenki számára adrenalinos szórakozást nyújthatnak. Ma a világ alpesi üdülőhelyeinek népszerű nyári szabadtéri attrakciója, amelyet minden generáció számára terveztek. A hegyi kocsik bármilyen terepen (terepen, erdei úton és sípályán) közlekedhetnek, mindössze kedvező, esőmentes időjárásra van szükség. Ez a szórakoztató tevékenység biztonságos és alkalmazkodó minden lovas számára, még a kezdők számára is. Jasná-ban lehetőség van arra, hogy a szekéren akár 662 méteres szintemelkedéssel lefelé haladjon, miközben a gyönyörű Liptói vagy a Felső-Garam mente hegységre nyíló panorámában gyönyörködhet. Egyszerűen szórakoztató mindenkinek. 

Aprés-ski bárok 

Az üdülőközpont aprés-ski bárjai a végtelen szórakozás, a kikapcsolódás és a sípályákon való szórakozás szinonimái. Naponta finom frissítőket, rendszeres rendezvényeket, remek zenét, italokat és helyet kínálnak a látogatóknak a kellemes együttlétekhez. Remek zene egész nap, kísérőprogramok - hangolódjon rá egy egész napos bulira itt. Látogasson el a Priehyba négy FUNIBAR bárjának egyikébe, amelyeknek üvegkupolás teteje kinyitható, és amelyekből napsütéses napokon csodálatos kilátás nyílik a Chopok csúcsára. A maga nemében az egyik első Közép-Európában. 

Happy End Jasná

Ez az autentikus és karizmatikus Happy End klub a nagyszerű szórakozást finom ételekkel ötvözi. Napközben a HAPPY END egy kiváló SKI IN - SKI OUT étteremként él, teraszával közvetlenül a Chopok alatti lejtőn, a Biela Púť lejtő alatt, hagyományos specialitásokat kínálva. Az étterem egy stílusos helyiségben található az emeleten. A kellemes, nagy belső teret úgy alakították ki, hogy mindenki megpihenhessen, akár síelőkkel a lábán is. Az exkluzív, kétszintes, akár 1000 fő befogadására alkalmas helyiség ideális nagyvállalati rendezvények lebonyolítására. A buli alatt a csúcsminőségű berendezések kristályos hangja vibrál az épületben. A klub 9 km-re található a szállodától. 

Crystal Bár

Kényeztesse magát megismételhetetlen atmoszférával és kényeztesse magát luxussal. Helyezze magát kényelembe a meleg szőrmékben, és élvezze egy pohár finom pezsgőt. A Jasná Centrum nevet viselő Jasná üdülőhely újonnan épült bejárati kapujának karéjában található az új luxus Crystal Bar. A Crystal Bar a Jasná Centrummal együtt a Chopok északi oldalán, 1117 m tengerszint feletti magasságban, a Biela Púť (13-as számú) sípálya közvetlen közelében található. A bár, amely 120 férőhelyes és tágas szabadtéri terasszal rendelkezik, ahol Szlovákia első fűtött "égő" asztala található, hangulatával sok síelőt fog megnyerni. 

Party on the slope

Would you like to throw a private aprés-ski party on the slope? Just you and your friends! Rent a part of the slope. We will build a party tent for you, deliver great food, take care of the drinks and music so that the only thing remaining is to get that party started.

Elérhetőség és helyszín

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi gondoskodunk Önről. 

Csapatépítést vagy egyéb rendezvényt tervez? Garantáljuk Önnek a nagyszerű élményt és az első osztályú szolgáltatást. Töltse ki kötelezettségmentes űrlapunkat, és mi az Ön igényeinek megfelelő, személyre szabott ajánlatot készítünk. 


Vagy lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a event@tmr.sk címen. 

Demänovská Dolina 5
Liptovský Mikuláš 1
031 01 Szlovákia