Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 301

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 315

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 315

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 316
GoPass kártya száma:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 319

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 322
Elérhető pontok száma:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 331
Elérhető kredit:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 334
Az aktuális szezonban lesíelt kilométerek:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 337
utazási információk:

Konferenciák 

A Holiday Village Tatralandia számos látnivalót kínál egy helyen. 

Vízi szórakozás a Tatralandia-ban, adrenalinrepülés a Hurricane Factory szélcsatornában vagy sportversenyek közvetlenül a szálloda területén. A kabinok ajtaján túl olyan kalandok várják Önt, amelyek felejthetetlen élménnyé varázsolják rendezvényét. A tematikus, teljesen felszerelt kabinokban való elhelyezés a rendezvény résztvevőinek tökéletes magánéletet biztosít. A sportpályákkal, szabadtéri grillezőkkel és bowlingpályával ellátott terület pedig gondoskodik a szórakozásról. A több mint 300 fő befogadására alkalmas konferenciateremmel a Holiday Village Tatralania ideális helyszín az élményekkel teli nagy rendezvények számára.  

Csapatépítés 

Rendkívüli élmények 

Szeretné munkatársait egy fantáziával, szórakozással és sporttal teli, nagyszerű kikapcsolódási élménnyel kényeztetni? A Holiday Village teret kínál hagyományos és szokatlan vállalati tevékenységekhez, amelyek segítenek a dolgozóknak "kikapcsolódni", erősíteni a csapatot és új ötleteket meríteni. A sport- és szabadidős tevékenységek széles választéka segít feltöltődni a jobb munkateljesítmény érdekében. 

A céges- és sportnapok mostantól gyerekjáték. Mondja el nekünk kívánságait, és mi megtesszük a többit Ön helyett. Profi csapatunk gondoskodik mindenféle tevékenységről a megfelelő technikai és személyi támogatással, valamint szállással és étkeztetéssel akár több mint 500 résztvevő számára. 

Iskolák számára

Szállás fantáziával 

A faházakban vagy apartmanokban való fantáziadús szállás és egy egész napos csobbanás a víziparkban garantált sikerrecept minden osztálykirándulás, tábor vagy szabadtéri iskola számára. Boldog gyermekszemek, gazdag programkínálat és szórakozással teli napok - a Holiday Village Tatralandia minden bizonnyal minden gyermek álomcélpontja! Számos attrakció közvetlenül a szálláshelyen - játszóterek, animációs program a nyári hónapokban és a szálláshely körüli nagy kiterjedésű terület rengeteg lehetőséget kínál egyéni és csoportos tevékenységekre.