Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 301

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 315

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 315

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 316
GoPass kártya száma:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 319

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 322
Elérhető pontok száma:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 331
Elérhető kredit:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 334
Az aktuális szezonban lesíelt kilométerek:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 337
Best offer guarantee
Érkezés
Indulás
Felnőttek (12+ év)
Junior (6-11 év)
Gyerekek (0-5 év)

Kelta szaunavilág 

A kelta szaunavilág egy egyedülálló, 21 gőz-, víz- és masszázsfürdőből, szaunából és kezelésből álló komplexum Tátralandia-ban. 

A test és a lélek teljes kikapcsolódása és egy hely, ahol feltöltődhet, megtalálható az egyedülálló kelta szaunavilágban. Élvezze a kényeztetést a 21 gőz-, víz- és masszázsfürdőt, szaunát és kezelést tartalmazó komplexumban. A szaunák és kezelések az ember minden érzékszervét képesek aktiválni, és ezáltal regenerálni és ellazítani az egész testet. A szaunavilág a víz (hidroterápia), a felemelő illatok (aromaterápia), a zene (zeneterápia) és a meleg örömét nyújtja - mindezt az egészség és a szépség fokozása érdekében. 

A szaunában, a víz-, gőz- és masszázsfürdőben való tartózkodás a fiatalság forrása. A meleg és hideg környezet váltakozásából, majd a hideg vízben való lehűlésből áll. Mindenekelőtt kiváló megelőző hatása van. A rendszeres szaunázás rövid időn belül immunitást teremt, különösen a vírusos légúti fertőzések ellen, ellazítja a testet és a lelket, oldja az idegi  

A kelta szaunavilág a gyermekek számára is 

A szaunavilágba való belépés 6 éves kortól 12 év alatti gyermekek számára is lehetséges a teljes üzemidő alatt, maximum 3 órás tartózkodással. 

ÚJDONSÁG 2021.9.17-től még több kikapcsolódást élvezhet a tartózkodás alatt. Engedje, hogy teste és lelke ellazuljon a kelta szaunavilág szaunáiban, ahol a napi egyszeri belépést a tartózkodás ára tartalmazza (érvényes az érkezés és a távozás napján).*

*A Gopass kártyával rendelkező és azt a szállásfoglaláskor használó, vagy a bejelentkezéskor bemutató, illetve a bejelentkezéskor Gopass kártyára regisztráló vendégek a tartózkodásukkal együtt jogosultak a szaunákba való belépésre. Tartózkodásukat a www.gopass.travel, www.tmrhotels.com weboldalon keresztül foglalják le, vagy közvetlenül a foglalási osztályunkon keresztül telefonon vagy e-mailben.