Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 301

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 315

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 315

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 316
GoPass kártya száma:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 319

Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 322
Elérhető pontok száma:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 331
Elérhető kredit:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 334
Az aktuális szezonban lesíelt kilométerek:
Notice: Undefined index: user in /www/doc/www.tmrhotels.com/www/inc/tmp.page.top.php on line 337Síversenyek

Egy lejtő csak neked! Kényeztesse magát egy zavartalan lovaglással egy privát lejtőn. Lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy privát versenyt szervezzen saját szabályai szerint! Béreljen egy professzionális pályát időméréssel vagy helyet más téli szabadtéri tevékenységekhez közvetlenül a lejtőn, és szervezzen egy olyan eseményt, amely vonzza a munkatársait, kollégáit vagy családját.


Friss pálya

Jasná üdülőhelye kezd ébredezni, fagyos csend honol körülötte, és frissen előkészített pályák várják az első síelőket. Síelés a felvonók hivatalos beindulása előtt profi vezetővel! Kezdje aktívan a napot, egy tökéletesen előkészített menchesterrel, és élvezze a hegyet teljesen egyedül. Síelés után a reggelit a sípályán készítik el Önnek, hogy pótolja az elvesztett energiát, és a reggeli kávéval remekül indul a nap.

Freeride

Jasná, mint Szlovákia legnagyobb síarénája és Közép-Európa legjobb freeride-központja, kiváló téli sportolási feltételekkel, végtelen lehetőségeket kínál a tevékenységek és a szórakozás számára a Chopok északi és déli oldalán. A tapasztalt freeriderek az északi meredek csúszdákat részesítik előnyben, a kezdők és az ínyencek a déli porhavas síterepeket értékelik. Emellett egy kiváló minőségű, naponta karbantartott, akár 12 méteres ugrásokkal rendelkező snowpark is várja a látogatókat, amely nemcsak Szlovákiában, hanem a környező országokban is az egyik leghosszabb ideig működő snowpark. A Grand Jet felvonóról leszállva, a tetején található a Fun Zone, amely tele van boxokkal és kisebb ugrásokkal a kezdők és a haladók számára. Vannak még flopok, hullámok és egy alagút is.